Om MinderietMinderiet er en nystartet lille virksomhed oprettet i 2022, af mig - Pernille Lippold - og har til huse i det hyggelige Egedal på nordsjælland.


Jeg har været udd bygningsmaler siden 2011, og altid været misundelig på dem der kunne arbejde hjemmefra. Det er svært at tage en væg med hjem og male den, har jeg joket med i mange år. I 2020 fik mig og min mand, Martin, vores dejlige søn, Mico, og ønsket om at kunne arbejde hjemmefra voksede endnu mere. 

En baby I familien gav mig ideen til at lave et skilt med fødelsdetaljer, og derfra rullede bolden. Som den romantiker jeg er, spredte ideerne sig til bryllupper og andre mærkedage. 


I et års tid øvede jeg mig, fandt de bedste plader, testede de bedste måder selv at knække dem på, testede tuscher i massevis og lavede ideer til layout. Og nu, er jeg landet her, med mit lille Minderi. 


Klar til at hjælpe jer med at indkapsle nogle af de vigtigste minder i livet i skilteform. Velkomstskiltene kan bruges til at sætte stemning og skabe en god stemning på selve dagen, og kan bruges til at hænge op efterfølgende, som evigt minde. 

Konceptet

Minderiet

Vi vil prøve at tegne et par billeder op for dig....


...Det er din dag. Du har arrangeret årtiets fest, med smukke lokaler og lækker mad i lange baner. Gæsterne ankommer, og mødt af et velkomstskilt, føler de sig godt modtaget og ved de er på rette vej - til den fedeste fest i byen. 


Med en velkomstdrink i hånden mingler de med de andre gæster, og mens de venter på maden er klar, kan de i ro og mag gå hen og se hvor de skal sidde på skiltet med bordplanen. De glæder sig over hvem de skal sidde sammen med. Når der bydes til bordet, kan alle gå hen til deres nummerede bord uden i forvirring at gå rundt om alle borde og læse alle bordkort, for, ved det sidste bord, endelig at finde sin plads. 


Maden var dejlig. Det er en god dag, alle dine yndlingsmennesker er samlet og det er en dag med mange gode minder du gerne vil huske og gemme. Så er det nu du finder velkomstskiltet frem igen. Vend det om, brug bagsiden som gæstebog og lad alle gæster lave en hilsen. 


Festen er slut og hverdagen starter igen. Nu kan du hænge skiltet op derhjemme, som et minde fra en god dag med en masse glade tanker og lykønskninger som du altid lige kan vende om og kigge på.

God dag! Godt minde!


....Det må være noget nær det vildeste man oplever i sit liv. At få et barn. Du har gået og ventet spændt i 9 måneder, indtil du møder den lille ny, som du nu også gerne stolt vil vise frem til din familie og venner. Dit barn skal have et navn. Til sidst bliver i enige om et navn, og det er det helt perfekte navn, det føles helt rigtigt i maven. 


Du får lavet et børneskilt med den lille ny´s fine navn, dato for ankomst, tidspunkt, vægt, længde og måske fødselssted. Det er en hyggelig måde at huske detaljerne på. Og bagsiden kan du bruge til flere detaljer. Du kan bruge den til at få de allernærmeste til at skrive en lille hilsen, selv skrive datoer for første smil, dagen de begyndtte at kravlegå og lign. Eller du kan bruge den til lige det du synes er mindeværdigt for både dig og dit barn. For den dag de kom var en god dag, et godt minde.